Artvin Valisi Ömer Doğanay, Acara Özerk Cumhuriyeti’nin Başkenti Batum’da faaliyetlerini sürdüren Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Batum Şubesi (MÜSİAD) Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

Vali Doğanay, Batum MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Sarı, Yönetim Kurulu Üyeleri Turgut Bakır, Arif Karadeniz ile Onur Tanrıverdi’yi makamında yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Doğanay, dernek yönetimine görevlerinde ve çalışmalarında başarılar dileyerek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Sarı, yaklaşık iki hafta önce yapılan genel kurulla iş başına gelmelerinin ardından yönetim kurulu üyeleriyle Vali Doğanay'a ziyarette bulundu.

Derneğin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Sarı, Batum’da ticari faaliyetlerini sürdüren Türk işadamlarının birlik ve beraberliğini sağlamak,  yaşadıkları sorunlarının çözümüne katkı sunmak ve ticareti faaliyetlerinin daha da geliştirilmesine yardımcı olmaya çalışacaklarını söyledi.

Türkiye ile Gürcistan’ın dost ve kardeş iki olduğunu belirten Sarı, “MÜSİAD olarak,  iki ülke arasındaki mevcut ticari, ekonomik ve dostane ilişkilerimizi daha da artırarak ileri seviyelere çıkarmak istiyoruz” dedi.