Artvin Valisi Ömer Doğanay, işitme cihazı satış ve uygulama merkezinin açılışını yaptı. Çarşı Mahallesi Şehit Dursun Acar Caddesi üzerinde kurulan iş yerinin açılışına, Vali Doğanay’ın yanı sıra Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, davetliler ve vatandaşlar katıldı. 

Tuğba İşitme Cihazı Satış ve Uygulama Merkezi’nin sahibi genç girişimci Tuğba Dağ, işitme kaybı bulunan hastalara ve vatandaşlara hizmet vermek amacıyla açtıkları merkezde, işitme testleri,  kulak muayenesi,  anlama testleri, orta kulak basıncı ölçümleri, çocuk işitme testinin durumu gibi birçok muayenelerin yapılabildiğini söyledi.

Vatandaşların bir kulak burun boğaz hekimine muayene olduktan sonra yapılacak testlerin ardından bu merkezlerin devreye gireceğini ifade eden Dağ, “Saygılı, güvenilir, çözüm odaklı, duyarlı ve yenilikçi bir merkez olmayı amaçladık. Ayrıca, merkezde işitme cihazı satışı da olacak” diye konuştu.  
Vali Doğanay, Başkan Kocatepe ve Dağ İşitme Merkezi’nin kurdelesini keserek hizmete açtı.

Merkezin Artvin’e hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Vali Doğanay, ardından merkezi gezerek yapılan iş ve işlemler hakkında merkezin sahibi Tuğba Dağ’dan bilgi aldı.