Kocatepe: “Artvin adım adım butik bir turizm, eğitim kenti olma yolunda devam ederken özel sektöründe buna katkı sağlaması bizleri memnun ediyor” dedi.

Artvin Yeni Mahalle (iskebe) 19 Mayıs Caddesinde Volkan Balta tarafında Çiğköftemiss’in şubesi açıldı.

Açılış törenine Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, eşi Hacer Kocatepe, AK Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta, İşlet sahipleri Volkan, Gülay Balta ve çok sayıda davetli katıldı.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, kurdele kesimi öncesi yaptığı konuşmada 3,5 yılda yaklaşık 500 işletmenin açıldığını ifade ederek Artvin’de ticari hacmin büyüdüğünü söyledi.

Kocatepe ; “ Biz göreve geldikten sonra ilimizde yaklaşık 500’e yakın yeni işletme hizmete açıldı.  Kapanan işletme sayısı da yaklaşık 90’a yakın ama bunların birçoğu eğlence merkezleri.  Tabi ki toplumlar canlı organizma tıpkı insanlar gibi doğan var ölen var. Yıl içerisinde 400  – 450 civarında doğan 200- 250 civarında hayatını kaybeden oluyor.  Dükkânlar 4’de bir kapanıyor 4 katı 5 katı açılıyor. Buda demek oluyor ki Artvin büyüyor büyümeye devam ediyor.  Yeni Mahalle gibi adıyla sanıyla yeni oluşan bir mahallede böyle bir yeri açmak bize Artvin’in geleceği adına ümitlendiriyor. Böyle müteşebbis arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yeni dükkân demek yeni aş demek yeni canlılık demek.  Artvin adım adım butik bir turizm, eğitim kenti olma yolunda devam ederken özel sektöründe buna katkı sağlaması bizleri memnun ediyor. Emeği geçenlere burada hizmet edenlere teşekkür ediyor hayırlı bereketli bol kazançlar diliyorum” dedi.

AK Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta ise ihtiyaç duyulan bir işletme olduğunu belirterek Yeni mahallenin eğitim bölgesi olduğunu söyledi.  Balta, “ Yerinde bir açılış olduğunu açılış öncesi öğrencilerin yoğunluğundan anlamış olduk. Yeni mahalle Artvin’in eğitim bölgesi oldu. Öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu yer. Çiğköfte daha çok gençlerin rağbet ettiği bir ürün bu yüzden işletmeci arkadaşımız Volkan beyi tebrik ediyorum. İşlerinde hayırlı bereketli bol kazançlar diliyorum” dedi.

İşletme sahibi Volkan Balta işletme hakkında bilgi vererek 15 yıldır Unlu mamullerle uğraştığını, mahallesinde ihtiyaç olduğu için  Çiğköfte sektörüne girdiğini ifade ederek kaliteli lezzetli bir markayı Artvinlilerle buluşturduğunu söyledi.

İşlemteci Balta ; “ Artvin’de yaklaşık 10 yıldır Bayrak Unlu mamulleri olarak fırıncılık yapıyorum.  Yeni mahallede okullar yoğun olduğu için öğrencilerimizin talebi üzerine çiğköfte salonu açtık. Birçok firma ile iletişime geçtik fakat Çigköftemiss tat, kalite ve hizmet konusunda daha iyi olduğu için ilimize bunu taşımak istedim. Artvin’in büyümesinde gelişmesinde bir nebze bizimde katkımız oluyorsa ne mutlu bizlere. Açılış davetimize bizleri kırmayıp katılarak onure eden Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocatepe’ye İl Başkanımız Erkan Balta’ya dost, arkadaş ve komşularıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Açılışa Özel Öğrencilere Dürüm Ayran 3 TL

Çiğköftemiss firma olarak açılışa özel öğrencilere Dürüm ve Ayranı 3 TL olarak kampanya yaptığını da belirten Balta, paket olarak mini, orta, büyük ve aile boyu olarak sunduklarını ev ve iş yerlerine de özel servis için 0466 212 1176 telefonla sipariş aldıklarını söyledi.