Artvin Belediye Spor Basketbol takımı, Erzurum Büyük Şehir Belediye Spor’un, Erzurum’da düzenlemiş olduğu hazırlık turnuvasını namağlup tamamladı. Artvin Belediye Spor Basketbol takımı, Erzurum Büyük Şehir Belediye Spor’un, Erzurum’da düzenlemiş olduğu hazırlık turnuvasında, Gemlik Belediye Sporu 75-72, Erzurum Büyükşehir Belediye Sporu 60-53 mağlup ederek turnuvadan namağlup ayrıldı.

2 Hazırlık maçı oynayan Artvin Boğaları ilk maçında Gemlik Belediye Sporla karşı karşıya geldi ve çekişmeli geçen maçı 75-72 kazandı. Turnuvanın 2. günü ev sahibi Erzurum Büyük Şehir Belediye Sporla karşılaştı. Erzurum Büyükşehir Belediye Sporu 60-53 yenerek zorlanmadan rahat galibiyet alarak turnuvayı namağlup tamamlayarak büyük başarı elde etti.

Hazırlık maçlarının sona ermesinden sonra takımı telefonla arayan Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, aldıkları galibiyetlerden dolayı tebrik edip bu sene 1. Lig’e çıkacaklarını belirterek, şunları dedi:  “2017-2018 sezonunu şampiyon olarak tamamlayıp 1. Lig’e çıkacağız. Hazırlık sürecinde çok başarılı maçlar oynayarak sezon öncesi moral depoladınız. Bu sene 1. Lige çıkmak için terlerinizin son damlasına kadar mücadele edeceğinizden eminim. Aldığınız galibiyetlerden dolayı teknik heyeti ve oyuncuları kutluyorum ve sezon sonuna kadar yenilgiyi kabul etmeden savaşarak devam etmenizi istiyorum.”

Turnuva sonrası açıklamada bulunan Artvin Belediye Spor Basketbol Takım Antrenörü Şahin Ateşdağlı; “Bizim için eksikleri görmek için çok önemli iki hazırlık maçı oynadık. Genç bir takım olduğumuz için uyum sürecimiz biraz daha uzun olacak ama Ligde hedeflediğimiz yere gelmek ve Artvin’e yakışır bir takım seyrettirmek için çok çalışacağız. Cuma günü ki açılışta tüm halkımızı yanımızda görmek istiyoruz.” dedi