Artvin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı sağlık tesislerinden Artvin Devlet Hastanesi’nin ultrason, MR(Emar) ve Tomografi randevu ve rapor süreleri sorunu çözüldü.

Artvin Devlet Hastanesi’nde ultrason randevuları aynı gün, MR (Emar) ve tomografi sonuçları üç gün içerisinde verilmeye başlandı. Genel Sekreterliğin başlattığı çalışmalar sonucunda ultrason raporları aynı gün, MR ve tomografi raporları ise üç gün içerisinde verilmesi vatandaşları da sevindirdi.

Kamu Hastaneler Birliğine bağlı Artvin Devlet Hastanesi’nde 25 güne kadar uzayan ve hastaların memnuniyetsizliğine yol açan ultrason randevu süreleri Genel Sekreterlik ve Artvin Devlet Hastanesi yönetiminin başlattığı çalışmalar sonucunda aynı güne kadar indirilirlerken, MR ve tomografi raporları de üç gün içerisinde verilmeye başlandı.Konuyla ilgili açıklama yapan Genel Sekreter Op. Dr. İrfan Akalın; “Yoğun çalışmalar sonucunda ultrason raporları aynı güne, MR ve tomografi randevu ve raporlarını üç gün içerisinde verilir hale getirmiş bulunmaktayız. Bu sayede hastalarımızın daha hızlı hizmet almasını ve hastanedeki işlemlerinin daha kısa sürede halledilebilmesini sağlamış bulunmaktayız.

Artvin halkımızın önemli bir sorununun daha giderilmesi, hastalarımızı son derece memnun ettiğinden, bizlerinde bu sorunun çözmüş olmamızdan dolayı mutlu olduklarını daha iyi, kaliteli hizmetlerle hastalarımıza tüm sağlık çalışanlarımız yardımcı olacağız” dedi.

Genel Sekreter Op.Dr. İrfan Akalın; “Randevu gün sürelerinin azalmasında asıl pay sahibi olan tüm radyoloji hekimlerimize, radyoloji Teknisyenlerimize ve birimde çalışan arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.