Artvin’de 2017-2018 futbol sezonu için kura çekimi gerçekleştirildi. Artvin’de takımlar sahaya iniyor. İlimizde Amatör Ligde mücadele edecek takımlar için fikstür çekimi yapıldı. 

Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlığı toplantı salonunda yapılan fikstür çekimine  A.Hopaspor, Arhavispor, Arhavi Gençlikspor, Kemalpaşaspor, Borçkaspor, Muratlı Hudutspor, Murgulspor, Ardanuçspor, Artvinspor, A.Çoruhspor ve Artvin Ormanspor takımlarının kulüp başkanları, TFF İl Temsilcisi Uluer Çelik,Tffhgd Artvin Şb.Başkanı Faruk Bülent Yazgül ,FSKD Artvin Temsilcisi Saffet Çakmak,Ghsim temsilcisi Alper Alpata ve ASKF Başkanı Sadettin Dağ katıldı.

Açılış konuşmasında ASKF Başkanı Sadettin Dağ, 2017-2018 futbol sezonunun tüm kulüplerimize hayırlı uğurlu olmasını sakatlık olmadan kulüplerin kardeşlik duygusu içerisinde müsabakaları tamamlaması temennisinde bulundu.
Sezon öncesi katılım formları kontrol edildikten sonra İl Tertip Konitesi Seçimi, ardından fikstür çekimi yapıldı.

Kulüplerin dilek ve temennilerini dinleyen ASKF Başkanı Dağ çözüm bulabilmek için ilgili kurumlar ile temasa geçeceklerini ve çözüm bulabileceklerini iletti.
Toplantı sonrasında hatıra fotoğrafı çekilerek toplantı sonlandırıldı.