Şavşat Yeni Cadde Üzerinde  Hizmete Giren Hacıalioğlu Çiğ Köfte ve Kahvaltı Salonunun Açılışı Yapıldı.

Açılışa Şavşat Kaymakamı Mesut Gazi Ambarcı, Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk, bazı kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. Açılışa Şavşat Kaymakamı Mesut Gazi Ambarcı, Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk, bazı kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Sedat Seçgin’in işletmeciliğini yaptığı çiğ köfte ve kahvaltı salonunun açılışında, davetlilere meşhur çiğ köfte markası Hacıalioğlu’nun lezzetli çiğ köfteleri ve ürünleri servis edildi. Açılış Kurdelesinin kesilmesi esnasında ilk konuşmayı yapan Kaymakam Mesut Gazi Ambarcı, Şavşat’a yakışır güzel, nezih bir işletmenin haya-ta geçtiğini söyledi. Ambarcı, “Şavşat’ta sürekli yeni bir takım şeylerin yapılıyor olması hareketlilik, canlılık göstergesidir. Şavşatımız, Cittaslow ünvanı almış turistik bir ilçedir. Bu tür iş yerlerinin açılıyor olması da turizmimizi canlandırıyor ve birbirini destekler niteliktedir. İnşallah bundan sonra bu tür iş yerlerinin artmasını istiyoruz. Açılışını yaptığımız iş yerimizin güzel ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. ”dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk ise, yaptığı kısa konuşmada “Nitelikli işletme-lerin hayata geçirilmesi o ilçenin hizmet verme noktasında da kalitesinin artırması demektir. Özellikle Şavşat’ı, görüyorum ki bu konuda kendine güvenen ve bu özgüveni kazanmış bir insan profiline sahip. İşyeri sahibi Sedat Seçgin Bey’i bu konuda tebrik ediyorum. İşletmenin kendilerine ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını, bol kazançlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

İşletme sahibi Sedat Seçgin ’de gazetecilere kısa bir açıklama yaptı. Seçgin; “Anadolu’ nun geçmişi binlerce yıla daya-nan lezzeti, sofralarımızın baş-köşesindeki yerini her dönem koruyan çiğ köfteyi damak tadınıza uyacak küçük dokunuşlarla daha lezzetli hale getiren Hacıalioğlu Çiğ Köfte sağlık kaynağı formülüyle çiğ köfte sektörünü kasıp kavurmaya devam ediyor. Ödün vermeyeceğimiz kaliteli hizmet prensibimiz gereğince, değerli müşterilerimizin damak tadıyla uyumlu ürünler ortaya koyabilme adına sınırları zorlayacağız. Zor olanı tercih ederek, katkı maddesi içermeyen olabildiğince temiz mamulleri müşterilerimizin hizmetine sunmayı birincil hedefimiz olarak kabul ediyoruz. Hacıalioğlu Çiğ Köfte Şavşat Bayiliği çiğ köftelerinin lezzetini bir kez tattığınız-da, bize hak verecek ve sürekli olarak bizleri ziyaret etmekten kendinizi alamayacaksınız” dedi.
Seçgin ayrıca hizmete açılan iş yerlerinde kahvaltının da verileceğini söyleyerek katılımcılara teşekkür etti.