Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu, Arhavi Belediyesi ve Arhavi Tenis Kulübü organizasyonuyla düzenlenen Tekerlekli Sandalye Klasman Turnuvası, Arhavi'de başladı. Arhavi sahil spor kompleksinde düzenlenen turnuva öncesi sporcularla buluşan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kendilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Uluslararası standartlarda yapılan tenis kortlarında Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Klasman Turnuvasına ev sahipliği yaptığını belirten Hekimoğlu şunları söyledi: 

"Arhavi'de engelliler ile ilgili birçok sorunun aşılmasından sonra, bu boyutta bir klasman turnuvasını yapıyor olmasının mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. İlçem adına gelen sporcularımıza, federasyon yetkililerine sporcularımızın yakınlarına çok teşekkür ediyorum."

Turnuvaya, İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Kahramanmaraş, Manisa, Samsun, Erzurum ve Bartın'dan 8'i kadın toplam 17 tenisçi katılıyor.

Tek bayanlar, çift bayanlar, tek erkekler ve çift erkekler şeklinde yapılacak turnuva, 29 Temmuz Cumartesi günü sona erecek.