Aydoğan, giderayak şube müdürleri toplantısı gerçekleştirdi. DSİ 26.Bölge Müdürlüğü’nden DSİ Genel Müdürlüğü Barajlar ve Hidroelektrik Santraller Dairesi Başkanlığı’na atanan Dinçer Aydoğan, Artvin’den ayrıldı. Artvin’in başarılı kamu kuruluşlarından DSİ Çoruh Projeleri 26.Bölge Müdürü Dinçer Aydoğan’ın, 2016 yılının son gününde DSİ Genel Müdürlüğü Barajlar ve Hidroelektrik Santraller Dairesi Başkanlığı’na atanmıştı. Artvin’den ayrılan Aydoğan, son mesai gününde Bölge Müdürlüğü’ne bağlı şube müdürlükleri ile istişare toplantısı yaptı ve ardından Hopa Belediyesi’ni ziyaret ederek Artvin’den ayrıldı.

DSİ Çoruh Projeleri 26.Bölge Müdürlüğü’nde yılın son günü görev değişimi yaşanmıştı. DSİ Çoruh Projeleri 26.Bölge Müdürü Dinçer Aydoğan, son dakika kararnamesi ile DSİ Genel Müdürlüğü Barajlar Dairesi Başkanlığı görevine atanmıştı. Yaklaşık 2 yıl önce Artvin’e Bölge Müdürü olarak tayin olan ve Artvin’de önemli çalışmalara imza atan Dinçer Aydoğan’ın ani tayini şok etkisi yaratmış, Aydoğan’ın DSİ Genel Müdürlüğü Barajlar Dairesi Başkanlığı’na atanması terfi olarak değerlendirilmişti. Artvin’e atandıktan sonra yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Aydoğan, baraj yatırımlarını takibi, Artvin’e yapılacak olan taşkın koruma imalatlarının yanı sıra bir çok önemli yatırıma sağladığı katkılarla adından söz ettiriyordu. Aydoğan özellikle ilimizin yaşadığı sel ve heyelanlara DSİ Bölge Müdürlüğü’nün etkin ve hızlı müdahalesinde öncü olmuştu. Artvin’de DSİ tarafından yapılan karayollarının yeniden düzenlenmesi, karayollarının şevlerine çelik tel kafeslerinin örülmesi ve yeni yol planlamalarının gerçekleştirilmesi gibi bir çok yatırımda üretkenliği, çalışkanlığı ve araştırmacılığı ile dikkatleri çeken Aydoğan’ın tayini Artvin’de üzüntü ile karşılandı. Dinçer Aydoğan’ın Artvin’den DSİ Genel Müdürlüğü Barajlar Dairesi Başkanlığı’na atanmış olması ise teselli oldu.

Artvin’den tayin olması ile üzüntüye neden olan ancak DSİ Genel Müdürlüğü Barajlar ve Hidroelektrik Santraller Dairesi Başkanlığı’na atanması nedeniyle de gurur kaynağı olan Dinçer Aydoğan, Artvin’e veda etmeden önce DSİ 26. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı şube müdürlükleri ile değerlendirme toplanışı gerçekleştirdi.

Aydoğan, Son Toplantısını Yaptı

DSİ Çoruh Projeleri 26. Bölge Müdürlüğü’nde Bölge Müdürü Dinçer Aydoğan, başkanlığındaki son toplantı gerçekleştirildi. 2016 yılının değerlendirildiği Şube Müdürleri toplantısına Bölge Müdür Yardımcıları ve şube müdürleri katıldılar.

Bölge Müdürü Dinçer Aydoğan yaptığı konuşmasında genel olarak 2016 yılının başarılı geçtiğini, bu vesile ile Bölge Müdürlük bünyesindeki tüm personele 2016 yılındaki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Bölge Müdürü Dinçer Aydoğan, 2017 yılının tüm çalışanlarına ve ülkemize hayırlı olmasını, sağlık, sıhhat ve huzur getirmesini temenni etti.

DSİ Çalışanları Bölge Müdürlerini Yolcu Ettiler

Son şube müdürleri toplantısını gerçekleştiren DSİ 26.Bölge eski Bölge Müdürü yeni DSİ Genel Müdürlüğü Barajlar ve Hidroelektrik Santraller Dairesi Başkanı Dinçer Aydoğan’ın yeni görevine DSİ çalışanları yolcu ettiler. Yılın son günü tayini çıkan Aydoğan’ı yolcu etmeye DSİ Bölge Müdürlüğü’nün tüm memur, işçi ve taşeron işçileri ile güvenlik personeli geldiler. Bölge Müdürlerine veda eden personelin üzüntülü oldukları gözlemlenirken, Aydoğan, Artvin’i ve Artvinlileri asla unutmayacağını ve her zaman kalbinin Artvin ile atacağını söyledi. Tüm personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Aydoğan, Ankara’da bir evlerinin bulunduğunun unutulmamasını istedi.

Duygulu vedalaşmanın ardından Dinçer Aydoğan, DSİ Bölge Müdürlüğü’nden ayrıldı.

DSİ Bölge Müdürlüğü’nden Aydoğan’a Teşekkür Mesajı

DSİ Çoruh Projeleri 26. Bölge Müdürlüğü tayini çıkan bölge müdürleri Dinçer Aydoğan’ı unutmadı. Kuruma ait resmi facebook sayfasından yayımlanan mesaj ile hizmetlerinden dolayı Dinçer Aydoğan’a teşekkür edildi. Yayımlanan mesajda; “ DSİ Çoruh Projeleri 26. Bölge Müdürü Dinçer Aydoğan, DSİ Genel Müdürlüğünde Barajlar ve Hidroelektrik Santraller Dairesi Başkanlığına atandı.

Memuriyete 24 Temmuz 2000 tarihinde Deriner Barajı ve HES Projesi İnşaatında Kontrol Mühendisi olarak başlayan Dinçer Aydoğan; 15 Nisan 2014 tarihinde ilk görev yerine Bölge Müdürü olarak atanmıştır.

Yaklaşık 3 yıldır Artvin’de görev yapan Dinçer Aydoğan bu süre zarfında çok büyük projeleri imza atmıştır.

Yeni yılın ilk gününde personeli ile vedalaşan Bölge Müdürü yeni görevine başlamak üzere İlimizden ayrılmıştır.

Dinçer Aydoğan’a yeni görevinde başarılar dileriz. ” ifadelerine yer verildi.