Yeniden Refah Partisi Dur Durak Demeden Çalışıyor

Talip Sücü: Yeniden Refah Partisi Meclise Girecek 

Yeniden Refah Partisi Artvin Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürürken, seçim çalışmaları kapsamında önce Artvin Merkez’de Devlet Hastanesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli ziyaret edilirken gün Yusufeli Dağ Yamacı ve civar köylerin ziyaret programı ile son buldu. Seçim çalışmaları ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Yeniden Refah Partisi Artvin Milletvekili adayı Talip Sücü, 14 Mayıs’ta Yeniden Refahın meclise gireceğini ve kendisinin de Artvin’den milletvekili seçileceğini ileri sürerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ise Artvin’den rekor bir oy alacağını iddia etti. Sücü, Artvin’deki seçmenlerden bir oy Erdoğan’a bir oy ise Yeniden Refah Partisi’ne vermeleri noktasında destek talebini de yineledi. 

Yeniden Refah Partisi Artvin Milletvekili adayları Talip Sücü ve Muzaffer Zor, İl Başkanı Göksen Sönmez, Merkez İlçe Başkanı Süleyman Tosun, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Bülbül ve diğer partililer ilk olarak seçim çalışmaları kapsamında Artvin Devlet Hastanesi’ni ziyaret ettiler. Burada hastane personeli ve hastaları tek tek ziyaret eden Milletvekili adayları hem kendilerini tanıttılar hemde hastane personeline çalışmalarında başarılar, hastalara ise geçmiş olsun temennisinde bulundular. Hastane programını tamamladıktan sonra Artvin Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Yeniden Refah Partililer, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek destek talebinde bulundular. 

Artvin Merkez programını tamamlayan Yeniden Refah Partisi Artvin Milletvekili adayları Talip Sücü ve Muzaffer Zor ardından Yusufeli ilçesine giderek burada Dağ Yamacı ve civar köylerini de ziyaret ederek seçmenle bir araya geldiler. 

Seçim çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Talip Sücü, Yeniden Refah Partisi’nin 14 Mayıs’ta halkın teveccühü ile meclise gireceğini belirterek mecliste Cumhur İttifakına hem güç katacağını hem de vatandaşın istek ve taleplerini güçlü bir şekilde dile getirerek gerçekleşmesine katkı sağlayacağını ifade etti. Kendisinin de meclise gireceğini ve Artvin milletvekili olarak seçileceğine inandığını da dile getiren Talip Sücü, Artvin halkının gurur duyacağı, sorunlarını rahatlıkla aktarabileceği, bir telefonla dahi rahatlıkla ulaşabileceği bir isim olacağını ve Artvin’in de hak ettiği hizmetlere kavuşmasına büyük katkılar sağlayacak bir isim olacağını vurguladı. 

Yeniden Refah Partisi seçim çalışmalarını 14 Mayıs’a kadar sürdüreceği ifade edildi.