R4 Rafting Türkiye Şampiyonası 2. Ayak yarışları için Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Munzur Çayı/Tunceli'’ye uğurlandı.

23-27 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan U19 – U23 Open (açık yaş) Bay, U19 (açık yaş) Bayan R-4 Rafting Türkiye Şampiyonası 2. Ayak yarışları için Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Tunceli’ye gitti. U19 ve U23 kategorilerinde yarışacak olan sporcular şampiyona öncesi Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp AYTEKİN’i makamında ziyaret etti. Başkan AYTEKİN, “ Bizler, sizleri her şampiyona öncesi kupa sözü alarak uğurlarken kulağınıza da hep şunu fısıldıyoruz. Bizim memleketimiz bizim insanımız bir marka değerdir. Diğer memleketler gibi çayımız, fındığımız yok. Bizim nevi şahsına münhasır insanımız var. Sizlerden memleketimizi, davranışlarınızla sporunuzla iyi temsil etmenizi bekliyorum. Bol kupalı ve madalyalı dönüşünüzü bekliyor olacağız.” dedi. 

U19 kategorisinde; Mertol EĞİLMEZ, Gökhan EREN, Rıdvan KÜÇÜKALKAN, Doğanay SÜCÜ ve Berkay ÇINAR, U 23 kategorisinde; Mert AKSU, Mustafa SAĞLAM, Mustafa HODLİOĞLU, Gürkan YASAK ve Barış ÖZÇELİK yer alıyor.

Yusufeli Belediyesi spor sorumlusu Mehmet TÜYLÜ  antrenör olarak Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularına eşlik ediyor.