Artvin Dere Mahallesi Habazoğlu sokaktan Orta Mahalle 7 Mart İlk Okulu arkasına yeni bağlantı yolu hayata geçiyor.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Ulaşım sorununu çözmek için ortaya koyduğu vizyon projelerinin yanında imar yollarının açılması için çalışmalar yürütüyor.

İmar yolu kapsamında Orta Mahalle 7 Mart İlk Okulu arkasından Dere Mahallesi Habazoğlu Sokak arasında yapılacak bağlantı yolunun ilk etap çalışmalarına başlandı.

İlk etap çalışmaları kapsamında istinat duvarları ve dolgu yöntemi ile 7 metre genişliğinde alt yapısıyla üst yapısıyla peyzaj ve kaldırımlarıyla yolun hizmete açılması planlanıyor.

Başkan Kocatepe, İmar yollarını tek tek hayata geçirdiklerini hatırlatarak Artvin’de ulaşım sorununu çözmek için çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Kocatepe; “ İmar yollarını tek tek açmaya devam ediyoruz. Bunlardan biri Orta Mahalleyi Dere Mahallesine bağlayacak olan yeni bağlantı yolu. Bu yol güzergahı çok aktif olarak hizmet verecek. Dere mahallesi alt Haypet, Atatepe çevresi ve Elit Park’da yaşayan vatandaşlarımız bu yolu kullanarak Orta Mahalleye, çarşı mahallesine kolaylıkla ulaşacaklar.

Arazi şartlarının zorluğunu da göz önüne alarak menfezlerle, istinat duvarları ve dolgularla kaliteli güvenli yol yaparak kısa zamanda hizmete açmış oluruz.” dedi.