Sokak arası pazar yerlerini de tek tek kaldıran Belediye Başkanı Aslan Atan,ilçe çıkışı Güreşen Köyü yolu üzeri Aydınlar Mahallesindeki dev pazar yerinin açılışı yapılmadan Pazar yeri dolup taşmaya başladı.Pazar esnafı ise yeni Pazar yerinin mutluluğunu yaşıyor.

Pazar esnafını gezen AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla,Belediye Başkanı Aslan Atan,AK Parti İl Başkanı Av.Erkan Balta ve İlçe Başkanı Şükrü Ertürk,Pazar esnafını gezerek bol kazançlar dileyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Borçka İlçesi Aydınlar Mahallesi’nin pazar yeri ihtiyacını ilk etapta karşılayacak olan projede, pazar esnafının kullanacağı lavabolar,bay bayan tuvalet,mescit,çay bahçesi ve kafeterya,araç parkı,kamelyalar, zabıta odası, tartı kontrol odası ve çay ocağı ile çarşamba günleri işporta ve cuma günü yerli hal esnafı tezgah açacak.

İlçedeki sokak arası pazar yerlerinden kurtulmanın sevincini yaşayan esnaf ve müşteriler,ilçenin rüzgarından ve yağmurundan kurtulmanın ve devasa tesise kavuşmanın heyecanını müşterileri ile yaşadıklarını dile getirerek,Belediye Başkanı Aslan Atan’a teşekkür dileklerini iletmek istediklerini ifade ettiler.