Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı  Artvin  Hopa İlçe Başkanlığı tarafından uyuşturucu kullanımına dikkat çekmek için bir basın açıklaması düzenlendi.

Düzenlenen basın açıklamasına  Artvin Ülkü Ocakları Başkanı İrfan  Kuzu,  MHP  Hopa İlçe Başkanı  Cengiz Köse, ilçe ocak başkanlarının yanı sıra Çoruh Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ogün Erdem de destek verdi.

Artvin'in  Hopa İlçesi  Hopa Cami Meydanı'nda gerçekleşen basın açıklamasında konuşan  Hopa Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Merttürk " Artvin Öncelikle bugün burada toplanma amacımız, her gün, her saat, her dakika, her saniye bataklığa düşüp yitip giden canlar için mücadeledir.  Hopa Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı'nın başlatmış olduğu bu mücadele daima sürecektir. Bu işin peşinden gideceğimizi, uyuşturucu ile mücadele edeceğimizi, bu işin peşini bırakmayacağımızı buradan herkese duyuruyoruz. Bizim mücadelemiz gençlerimizi korumak, toplumu onarmak ve geleceğe güzel yarınlar bırakmak içindir. Orta okullardaki liselerdeki gençlerimiz için bu mücadeleyi sürdürmemiz gerekmektedir" ifadelerini kullandı.