Artvin Valisi Ömer Doğanay, Artvin Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Naim Günal ile Yönetim Kurulu Üyelerini kabul makamında etti.

Ziyarette, Başkan Günal, yaklaşık iki hafta önce gerçekleştirilen olağan kongrenin ardından başkanlığa seçildiğini belirterek, yeni yönetim kurulu üyeleri ile Vali Doğanay’a nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Başkan Günal,  36 üyesi bulunan derneğin kuruluş amacı ve faaliyetleri ve hakkında bilgi Vali Doğanay’a bilgi verdi.

Vali Doğanay’a ‘Çanakkale Gezisi’ teşekkürü. Geçtiğimiz günlerde şehit ve gazi ailelerine yönelik olarak Çanakkale gezisi düzenleyen Vali Doğanay’a teşekkür eden yönetim kurulu üyeleri, Çanakkale kahramanlarından Seyit Onbaşı’nın mekanizması bozulan bir topun mermisini sırtına alarak namluya sürerek, ateşleyip İngiliz zırhlısını vurarak savaşın seyrini değiştiren fotoğrafının bulunduğu plaketi takdim etti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Vali Doğanay ise, şehit ve gazi ailelerine devletin ve gönül kapılarının her zaman sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

Devletin tüm imkânlarının şehit yakınlarına ve gazilerin emrinde olduğunu belirten Doğanay, vatanımızın birlik ve bütünlüğünü korumak için şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum. Gazilerimizde sağlıklı ve mutluluklar diliyorum. Aziz milletimiz sizlerin değerli hizmetlerinizi daima minnetle anacaktır” dedi.

Ziyarette, yönetim kurulu üyeleri Fevzi Genç, Tahsin Aydemir, Şuayip Akçay, Zübeyir Leventoğlu, Semiha Leventoğlu ve Arzu Yıldırım da hazır bulundu.