Artvin'in turizm potansiyelini uluslararası boyuta taşımak ve tarihi ve doğal güzelliklerini ön plana çıkarmak amacıyla, Katar da görev yapan turizm tanıtım ekibi Artvin'e geldi. Ekibin ilk durağı Arhavi olurken kafileye  Artvin  Milletvekili  İsrafil Kışla'da eşlik etti.

Milletvekili Kışla ve beraberindeki ekip ilk olarak  Arhavi belediyesini ziyaret etti. Belediye başkan vekili Turgay Ataselim misafirleri belediye başkanlık makamında ağırlarken burada ilçenin tarihi ve turizmi ile ilgili bilgiler verilerek görseller izlendi.  Belediye başkan yardımcısı Nail Köseoğlu ve  Ak Parti il başkanı  Ufuk Yıldız'ın da hazır bulunduğu ziyarettin ardından, ilçenin en önemli tarihi ve turizm bölgelerinden olan Çifte Köprü ve Mençuna Şelalesine gidildi.

Bölgede çekimler yaparak ilçenin turizm potansiyeli ile ilgili rapor hazırlayan ekip,  Artvin'e neden gelinir sorusunun yanıtını  Katar ve diğer Arap ülkelerinde yayın yapan televizyon ve medya organları aracılığı ile duyuracak. Heyet daha sonra  Artvin ve diğer ilçelerde çekimler yapmak üzere ilçeden ayrıldı.