Akılcı ilaç kullanımı dolayısıyla İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç ve Akılcı İlaç Artvin İl Koordinatörü Dr. Mehmet Şeker ile birlikte Borçka Kaymakamı Ertuğrul Örnek’i makamında nezaket ve teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyarette İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç; “Akılcı ilaç kullanımında birinciliği kazanan ilimizin güzide ilçelerine teşekkür amaçlı ziyaretlerde bulunduklarını” ifade etti. Borçka Kaymakamı Ertuğrul Örnek, İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç ve Akılcı İlaç Artvin İl Koordinatörü Dr. Mehmet Şeker öncelikle Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Hekimlerini ziyaret edip plaket sunumu yapıldı. Ardından Borçka Devlet Hastanesini ve tadilat bölümlerini gezip ziyaretlerde bulundular. İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç daha sonra Kaymakamlık makamında Borçka Kaymakamı Ertuğrul Örnek’e yaptığı değerlendirmede; “Artvin İlimizde sağlık camiası olarak güzel projelere imza atmaya devam edeceğiz. Akılcı İlaç kullanımındaki başarımızı sürdürmek adına yapılan tüm çalışmalara üzerine koyarak devam etmemiz gerekiyor. Borçka ilçemizi daha güzel bir seviyeye çekmek için çalışmalarımıza hız vereceğiz bunun yanı sıra sağlık yatırımlarımızı en kısa sürede toparlayıp yöre halkının hizmetine sunacağız. Bugün bizlere teşekkür ziyaretlerimizde eşlik ettiğiniz için Kurumumuz ve çalışanları adına teşekkür ediyorum. Bu ziyaretler sağlık çalışanlarımızı motive edecek daha güzel projelere imza atmamıza vesile olacaktır” dedi.

Kaymakam Örnek; “İlimizin akılcı ilaç kullanımında ülke genelindeki iller arasında ilk sırada yer alması bizleri mutlu etmiştir. Sağlıklı bireylerimizin ne kadar toplumda bulunması bir o kadar verimli olunmasının faydasıdır. Bugünkü ziyaretlerde sizlerle birlikte sağlık personelinin ne kadar özverili çalıştıklarını sık sık ziyaretlerimde görüyorum ve akılcı ilaç kullanımındaki projede emeği geçen tüm sağlıkçılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.