AK Parti Artvin İl Başkanlığı görevinden geçtiğimiz hafta istifa eden Av. Şenol Alpaslan'ın yerine yıllardır teşkilatlarında çeşitli kademelerinde görev alan İnş.Müh.  Fatih Tahtalı getirildi.
AK Parti Artvin teşkilatları tarafından yapılan temayüller neticesinde Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önüne çıkarılan Yüksel Kantar, Yeşim Bolluk ve Fatih Tahtalı isimleri arasından il başkanı atamasında son kararı verdi.
Geçtiğimiz Pazartesi günü AK parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammet Avcı ve Artvin İl koordinatörü İbrahim Aydemir'in başkanlığında  gerçekleştirilen temayül yoklaması Sonucunda Fatih Tahtalı ve Yüksel Kantar ve Yeşim Bolluk olmak üzere 3 isim Genel merkeze davet edildi. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat kendi tarafından yapılan yüz yüze görüşmeler sonrasinda yapılan değerlendirmeler sonucunda AK Parti Artvin İl Başkanlığı Görevine Fatih Tahtalı Atandı.
Fatih Tahtalı Kimdir?
14 Mart 1978 Artvin Doğumlu, olan Tahtalı, ilk ve ortaokulu gazı ilkogretim okulunda, lise öğrenimini ise Kazim Karabekir Lisesi'nden tamamladı. Erzurum Atatürk Üniversitesi inşaat fakültesinden 2000 yılında  inşaat mühendisi olarak  mezun oldu. Uzun yıllar AK parti kadrolarında il teşkilat Teşkilat Başkanı, Seçim işleri Başkanı ve Seçim Koordinasyon Başkanlığı görevlerini yürüttü. Evli ve 1 Erkek, 2 kız babası olan Tahtalı, Serbest inşaat mühendisliği yapmakta, hali hazırda ise Kızılay Artvin il Başkanlığı görevini yürütmektedir.