Artvin Valiliği ve Artvin Belediyesi koordinasyonunda ilçe kaymakamlıkları ile belediyeleri işbirliğinde düzenlenecek olan Artvin Kültür Turizm ve Yöresel Ürünler Tanıtım Fuarı için istişare toplantısı düzenlendi.

Artvin’in kültürünü tanıtılması ve turizm potansiyelinin artırılması amacıyla 08.08. 2018 tarihinde saat 18.00’da başlayacak olan ‘Artvin Kültür Turizm ve Yöresel Ürünler Tanıtım Fuarı’ için Valilik Toplantı salonunda Vali Ömer Doğanay başkanlığında istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Artvin Valisi Ömer Doğanay; Artvin’in marka değerinin yükseltilerek Artvin’in başta ülkemize ve dünyada tanıtımının yapılması ve yerel esnaflar ile halkın katılımının amaçlandığını belirtti.

Fuarın 8-14 Ağustos tarihlerinde Çoruh Park’da yapılacağını belirten Başkan Kocatepe, şöyle konuştu:

“Bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz tanıtım fuarı ile ilimizi yerinde tanıtacağız. Şehrimize ait güzelliklerin ve değerlerin en iyi Artvin’de anlatılacağı düşüncesindeyiz. Bu amaçla 1 hafta sürecek fuarımızda birçok etkinlik planladık. ‘Cennet sizi bekliyor sloganı ile 08.08’de Hayde Artvin’e’ diyerek tüm hemşerilerimizi bekliyoruz. ” dedi.

Fuar Organizatörü Murat Sancar istişare toplantısında yapmış olduğu sunumda; amatör ses yarışmasından, döner yeme yarışmasına, arıcılık çalıştayından toplu nikâh törenine kadar bir çok organizasyonun gerçekleştireceğini detaylı bir şekilde anlattı.

Toplantıya, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kurum müdürleri ve Aartı Organizasyon Genel Müdürü Murat Sancar katıldı.