Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe; ‘Halkla İç İçe’ anlayışı ile çalışmalarını sürdürüyor.
Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe yoğun programından fırsat bulduğu sürece makam dışına çıkarak Artvin sokaklarında esnaf ve vatandaşlarla zaman geçirmeye özen gösteriyor. Başkan Kocatepe istek ve şikâyetleri dinleyip vatandaşlarla sohbet ediyor.
Manavından, marketine restoranından, çay ocağına, tüm esnafı ve vatandaşı ziyaret eden Kocatepe gencinden yaşlısına herkesin sorunun dinleyip sohbet ediyor.
Hemen her zaman cami cemaatiyle, pazarcı esnafıyla, düğünde vatandaşlarla, parkta çocuklarla, sahada çalışan işçiyle görmeye alıştığımız Kocatepe, vatandaşlardan büyük ilgi ve sevgi görüyor.
Makam koltuğunda oturarak belediyecilik yapılmayacağını belirten Başkan Kocatepe “Artık o geleneksel belediyecilik anlayışında sona gelindiğini ve makam koltuğunda yapılmayacağı mantığıyla çalışıyoruz. Fırsatını buldukça vatandaşlarımızla esnafımızla caddede sokakta pazarda cami çıkışında iş yerlerinde ziyarette bulunarak onlarla konuşup,  isteklerini dinlemek, onların hayır dualarını almak bir belediye başkanı için en büyük mutluluk” şeklinde konuştu.
Vatandaş Kocatepe’yi Aralarında Görmekten Memnun
Belediye Başkanlarını hiç ummadıkları bir zaman ve yerde yanlarında olmasının kendilerini şaşırttığını ve mutlu ettiğini söyleyen  vatandaşlar ’bizler başkanımızın ayağına değil O bizim ayağımıza geliyor. Başkanımızı sık sık aramızda görmek bizlere ayrı bir huzur ve mutluluk veriyor. İstek ve şikâyetlerimizi kendisine iletip, karşılıklı fikir alış verişinde bulunma imkanı buluyoruz “ dedi.