Arhavi Ziraat Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Afrin’e düzenlenen “Zeytin Dalı” operasyonuna tam destek amacıyla Askerlik Şube Başkanlığına ve İlçe Jandarma Komutanlığına ziyarette bulundular.

Ziyarette; Afrin operasyonunun ülkemiz için çok büyük bir önem taşıdığını ifade eden Arhavi Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Yıldızbayrakve Meclis Başkanı Nazan Aytolan“Zeytin Dalı” harekatı ile operasyonuna başlayan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başarılar dilediler.

Arhavi Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Yıldızbayrak  burada yaptığı açıklamada; "Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından yapılan bu harekat, Türkiye’nin güvenliği için yapılan bir harekattır. Sınır güvenliğimiz için terör örgütlerini hedef alan bu harekat aynı zamanda Bölge barışının tesisine de hizmet etmektedir" dedi.

Meclis Başkanı Aytolan, Sınır güvenliği konusundan atılan her adım bölgede huzuru sağlamaya ve Türkiye’nin güvenliğini arttırmaya yöneliktir diyerek;“Afrin Operasyonu doğru bir adımdır, destekliyoruz ve Ordumuzun başarılı olacağına yürekten inanıyoruz. Arhavi Ziraat Odası Olarak her zaman "Kalbimiz ve dualarımız Mehmetçik'lerimizle beraberdir” diye konuştu.

Başkan Yıldızbayrak, Arhavi Ziraat Odası Yönetim ve Meclis Kurulları olarak "Mevzu ülkemizin güvenliği olduğunda her zaman her türlü fedakarlığa hazır oluruz, Türkiye, bölgedeki ve Suriye’nin kuzeyindeki tüm terör unsurlarını temizlemek için ciddi bir mücadele veriyor. Türk insanının huzur ve güvenliği için yapılan, operasyonların, terörün kökü kazınana kadar devam edeceğinden en ufak şüphemiz yoktur” dedi.