Antalya’nın Manavgat İlçesinde, ‘Veteranlar Derneği’ tarafından düzenlenen 40 yaş üstü Veteralar Turnuvası’na katılan Artvin Veteranlar Futbol Takımı rakiplerini tek tek yenerek şampiyon oldular.

Antalya’nın Manavgat ilçesi geçtiğimiz günlerde güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptı.40 yaş üzeri veteranlar Ligi düzenledi. Özel davetle katılan takımlar ilçede bir hafta kamp yaparak müsabakalara çıktı.

Artvin’inde davetli olduğu müsabakalara temsilcilerimiz büyük başarıyla turnuvayı tamamladı. Artvin’de yaşayan veya farklı sebeplerle Artvinli olup da Samsun ve Bursa’da ikametlerini sürdüren Artvinliler sağlam bir takım kurarak turnuvaya katıldılar. Antalya, Manavgat, Aksaray Nevşehir, Kıbrıs Maraş ve Artvin veteran takımları katıldı. Puan usulü gerçekleşen turnuvada rakiplerinden daha çok puan toplayan temsilcimiz finalde Manavgat Veteran Takımını 3-2 yenerek şampiyon oldu.

Takım kadrosunda özellikle boğacıların yoğun katılım sağladığı görülürken kadroda yer alan isimler şu şekilde belirlendi: “Mehmet Güloğlu, Murt Düzcan, Kenan Akyürek, Abdurrahman Yılmaz, Gökçen Güven, Tamer Güven, Salih Bak, İrfan Dursun, Önder Bilgin, Tunay Günel, Hüsamettin Günel, Özgür Altuntaş, Osman Gülenç, Yılmaz Özemre ve Uğur Bilgin.” 

Takım kaptanı Kenan Akyürek güzel bir turnuva geçirdiklerini ifade ederek, Veteranlar Ligi’nin önemli lig olduğunu belirtti. Takım arkadaşlarını kutladığını ifade eden Akyürek, bu başarıyı Artvin’imize kazandırmanın mutluluğu içindeyiz dedi. çok iyi ağırlandıklarını Manavgat ilçesinin misafirperver olduğunu ifade eden Akyürek, kendilerine sponsor olan Asbay İnşaati ve Altunbaş İnşaat teşekkürlerini sundu.