Türkiye Voleybol Federasyonu Temsilcileri İbrahim Dağıstanlı, Oğuz Değirmenci ve Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim,  Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret etti.

Kafkasör boğa güreşleri arenasında Şubat ayı içerisinde yapılması planlanan Türkiye Şampiyonası Kar Voleybolu için  ön incelemelerde bulunmak  üzere ilimize gelen Voleybol Federasyonu temsilcileri Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret ederek konu hakkında bilgi verdi.

Başkan Kocatepe, Spor kenti Artvin’e bu tür organizasyonların yakıştığını belirterek Voleybol Federasyonu yetkililerine teşekkür etti. Kocatepe ; “ Şehrimiz de spor turizmi önemli yere sahip. İlimiz de her ay bir Türkiye şampiyonasına ev sahipliği yapıyoruz. Kafkasör bölgemiz de yaz aylarında ulusal festivallerle şehrimizin tanıtılmasında büyük katkı sunuyoruz. Bu yıl ilkini yapmayı planladığımız Türkiye Şampiyonası Kar Voleybolu ile daha farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyacağız.  Sporcularımız burada konaklayarak temiz havası, organik ürünleri ile kendilerini daha zinde hissederek müsabakalarında başarılı olacaklarına inanıyorum. Şimdiden şampiyonanın ilimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Temsilciler İl Müdürü Bahattin Yetim eşliğinde, şampiyonanın yapılacağı alanı ve şehirde gerekli incelemelerde bulunmak üzere makamdan ayrıldı.