Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Atatepe Sosyal Tesislerinde sezon öncecisi Artvin Belediye Spor Basketbol Takımıyla kahvaltıda bir araya geldi. Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, 2. Lig A grubunda mücadele edecek olan Artvin Belediye Spor Basketbol Takımıyla sezon öncesi kahvaltıda bir araya gelerek yeni sezonda 1. Lige çıkmak için rüya takımı kurduklarını vurguladı. Artvin Belediyesi  Atatepe Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltıya; Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan, Belediye Spor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Zafer İnce, kulüp yöneticileri teknik ekip ve basketbolcular katıldı.

Sezon sonunda burada 1.lige hayırlısı olsun yemeğinde buluşacağız! Başkan Kocatepe, kahvaltı sonrasında sporculara yaptığı konuşmada şunlara değindi. Kocatepe:  “ Yeni sezon öncesinde tekrar sizinle birlikteyiz. Öncelikle sakatsız, sağlıklı, kavgasız gürültüsüz bir sezon geçirmeyi diliyorum. Bu şehrin birlikte hareket etmesi için takım sporlarına önem vermek gerekiyor. Bu şehir basketbolu ve galibiyeti çok seviyor siz bu şehrin yaşam sevincisiniz.  Her sene bir öncekinden daha iyi olmak zorundayız. Bunun içinde bu sene rüya takımı kurduk.  Bu size stres yüklemesin sinirinize ve stresinize hakim olduğunuz sürece başarılı oluyorsunuz. Centilmence terinizin son damlasına kadar mücadele ederek taraftarımızın saygısını kazanan yenerken de yenilirken de alkışlanan bir takım istiyorum. 

Müsabakalarda terinizin son damlasına kadar mücadele edin.  Gönlümde ki 1. Lige çıkmak için bu sene rüya takım kurduk.  Bu rüya takım karşısına çıkan zorlukları teker teker aşarak, sezon sonunda burada bir kutlama yemeği ile 1. Lige hayırlı olsun diyecek.  Antrenöründen malzemecisine, teknik direktöründen sporcusuna, bütün idarecisine ve taraftarımıza 2017-2018 sezonunun hayırlı olmasını ve 2. Ligdeki son sezonumuz olmasını diliyorum. “ dedi.

Kocatepe’nin Hedefindeki Gençlik. Kocatepe, hedeflediği gençliği şu sözlerle anlattı:  “Zeki, akıllı, ince hesap yapan, dinamik heyecanlı bir gençlik istiyorum buda basketbolda var. Belediye olarak basketbol benim gurur kaynağım. Yıllık plan yapıp her okula gidelim çocuklar sizlerle beraber sporu sevsinler. Sporu severseler; boş zaman geçirmezler kendilerine hedef koyarlar kötü alışkanlıklardan uzak durarak Artvin’imize ve ülkemize faydalı birer birey olurlar.” söyledi.

İletişimin En Sağlıklısı Spor İle Olandır. Başkan Kocatepe, sporun en sağlıklı iletişim aracı olduğunu ifade ederek, Artvin’e iletişimine sporla başladığını söyledi. Kocatepe; ” Ben bu şehirle iletişimime sporla başladım sporla devam ettireceğim sizlerde benim sporla iletişim konusunda en başarılı ayaklarımsınız. Önce Artvin halkını özelde de Artvin Belediyesini temsil ediyorsunuz şimdiye kadar birçok galibiyette mağlubiyette aldınız. Haksızlığı da uğradınız fakat centilmenliğinizden ödün vermediniz. Sizlerden bu sezonda bu centilmenliği korumanızı istiyorum.” diyerek sözlerine son verdi. Başkan Kocatepe’ye, kahvaltı sonrasında basketbolcular tarafından “Mehmet Kocatepe”  yazılı 08 sırt numaralı imzalı forma hediye edildi.

Artvin Boğaları 2017-2018 Sezonuna 1.Lig Parolası İle Giriyor. Artvin Belediye Spor Basketbol Takımı, yeni sezona “1.Lig” parolası ile hazırlanıyor. 2017-2018 sezonunda 1. lig hedefine ulaşmak için birbirinden kaliteli genç ve dinamik 10 transfer yaparak gelmiş geçmiş en iyi takımı kurdu. Yeni transferlerle beraber takımın yaş ortalaması 24, boy ortalaması 1.94 olarak rakiplerine korku salmaya başladı. Rüya takım, 13 Ekimde açılacak olan sezon hazırlıklarını 30-31 Eylül’de Erzurum’da yapacağı 3 hazırlık maçı ile tamamlayacak. 13 Ekim Cuma günü saat 17.30’da merkez spor salonunda İnegöl Belediye Spor’u konuk ederek 2017-2018 sezonunun ilk maçına çıkacak.