İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, Destekleme Ve Yetiştirme Kurslarında Görev Alan Öğretmenleri İle Bir Araya Geldi. İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci başkanlığında Şube müdürü Gürsel Seçkin ve Destekleme Yetiştirme Kurslarında görev alacak öğretmenlerinin katılımıyla Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda Destekleme ve Yetiştirme Kursları Planlama toplantısı gerçekleştirildi.

Destekleme ve Yetiştirme kurslarıyla ilgili olarak Abdulcelil Kahveci şu açıklamalarda bulundu: “18 Eylül Pazartesi günü yeni eğitim öğretim yılına başlıyoruz. Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının okullarda uygulamaya başlamasının 3. yılındayız. Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönergesi kapsamında okullarda açılacak kurslarda başarıyı artırmak amacıyla 12. Sınıf öğrencilerini bir merkezde toplamak için çalışmalar yürütüyoruz. 9, 10 ve 11. Sınıf öğrencileri kendi okullarında açılacak kurslara devam edeceklerdir. 

İlimizde başarıyı artırmak için gerek Artvin Valiliğimiz gerek Milli Eğitim Bakanlığımız maddi ve manevi destek vermektedir. Başarısızlığı haklı gösterecek bir gerekçemiz yoktur. Artvin olarak başarıyı artırmak için birlikte ekip ruhu ile yeni müfredat çalışmalarını da anlayarak eğitime aktarabilmeliyiz.” İl Müdürü Kahveci, açıklamalarının ardından toplantıya katılan öğretmenlere özverilerinden dolayı teşekkür ederek yeni eğitim öğretim yılında başarılarını ifade edip konuşmasını tamamladı.