Artvin Hopaspor Kulübü Başkanı Mubin Çakmak 2017-2018 BAL ligi karşılaşmalarının başlaması öncesi yayınladığı mesajında birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Artvin Hopaspor Kulübü Başkanı Mubin Çakmak Yönetim Kurulu adına yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Camia olarak hepimizin ortak dileği  dostluğun, kardeşliğin, birlik beraberliğin sağlanarak fair-play’in her zaman yaşanacağı, çirkinliklerin moral bozucu olayların sakatlıkların yaşanmayacağı şampiyonlukla sonuçlanarak hedefimize ulaşacağımız bir sezon diliyorum.  

Grubumuzda bulunan 13 takımada başarılar diliyorum. Emeklerimizin ve fedakârlıklarımızın meyvesini hep birlikte toplamalıyız. Bizlere yakışan Mor-Beyaz renklerin çatısı altında fair-play ve kenetlenmedir. Spor Toto BAL ligi 3.grupta mücadele edeceğimiz futbol sezonunda  A.Hopaspor kulübü olarak yeni heyecanla yeni beklentilere ve hedeflere yürüyecek  grubumuzda 13 takım ile birlikte futboldaki rekabet 26 hafta boyunca en üst düzeye çıkacak. Grubumuzda bulunan  13 takımada başarılar diliyorum. Futbolun ve sporun doğasında olan herkesin elbet de büyük beklentisi ve hedefi var. Yapılacak müsabakalarda grubumuzda bulunan  tüm takımlarla birlikte dostça kardeşçe  deplasmana giden takımlara karşı misafirperverce sporun ruhuna uygun şekilde fair-play çerçevesinde  hareket edilmesini diliyorum. Sahada ter döken tüm futbolcu ve teknik heyetlerimize de sakatlıkların olmadığı  bir sezon diliyorum. Başta biz başkanlar  olmak üzere kulüp yöneticilerinin  maç öncesi ve maç sonrası verecekleri demeçlerin sağduyulu ve spora katkı sağlayacak nitelikte olmasını diliyorum.
A.Hopaspor'u eski günlerine getirmek için çıktığımız bu yolda alt yapı ve kulüpleşme adına verdiğimiz mücadelemizde bu sezon takımımıza 9 genç oyuncu kazandırdık. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz bizlere olduğu gibi gelecekte taraftarımıza ve takımımıza umut olacaktır.

Taraftar olmazsa futbolun veya toplu yapılan sporun heyecanı olmaz. Tüm kulüplerimizin taraftarlarına sahalarda hep birlikte takımlarını desteklemelerini kötü ve çirkin tezahüratlardan uzak olmalarını misafir takımları,  hakemlerimizi, emniyet görevlilerimizi  gözlemci ve temsilcileri  alkışlamalarını diliyorum.

A.Hopaspor kulübü  yönetimi olarak grubumuzda oynanacak tüm takımları kendi sahamızda oynanacak müsabakalarda  en iyi şekilde ağırlayacağımızı, fair-play ruhu ile dostça kardeşçe  samimi şekilde hareket edeceğimizi belirtir ülke futbolumuzunda daha iyi yerlere gelmesini temenni ediyorum.

Bu süreçte bizlere destek olan kurum ve kuruluşlar olmak üzere siz değerli ve kıymetli Hopa halkına teşekkür ediyorum. Hopalı olmamın verdiği gurur ile birlikte şampiyonluk şarkılarını hep birlikte söyleyerek memleketimize spor ile birlikte çok şey kazandıracağız. 24 Eylül  2017 Pazar günü saat  14.00’da Hopa şehir stadında oynayacağımız  A.Hopaspor- S.Ardahanspor  2017-2018 sezonu ilk lig maçımıza Artvin ili ve ilçeleri olarak tüm halkımızı davet ediyoruz.”