Artvin Belediyesi Engelli ve Yaşlılara Yaza Veda Piknik Şöleni Düzenledi. Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Engelli ve Yaşlılarla Yaza Veda Piknik Şöleninde bir araya geldi.

Artvin Belediyesi Atatepe sosyal tesislerinde düzenlenen programa Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, eşi Hacer Kocatepe, merkez Mahalle Muhtarları, AK Parti Artvin Kadın Kolları teşkilat üyeleri, Belediye Birim Amirleri, Artvin’de yaşayan ve Belediyenin Aş Evi, Evde Bakım ve Temizlik hizmetlerinden yararlanan Engelli, Yaşlı ve Hasta vatandaşlar ile aileleri katıldı.
Bu yıl Dördüncüsü organize edilen Yaza veda pikniği şöleninde konuşan Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Kısa zaman önce hizmete aldıkları Atatepe Sosyal Tesislerinde belediyenin ilk resmi programını düzenlediklerini belirterek; “bu şehrin en güzeline en güzel insanlarına öncelik tanıyarak Engelli ve Yaşlılarımızla bir araya geldik” dedi.

‘Siyaseten Değil Yürekten Gönülden Yapıyoruz’ Başkan Kocatepe; “ Zor coğrafyada şehirlerin bir parçası olan sizler en çok çileyi çeken insanlarsınız. Belediye olarak sizler gibi yaşayan, sizler gibi düşünen, sizi hisseden kardeşiniz olarak istedik ki sizin zor hayatınız da bir nefes olalım bir dua alalım bir Allah razı olsun duasını duyalım. Rabbim bu şehri sizin sayenizde bereketlendirsin. Daha güzel hizmetler yapalım. Evde temizlik, aş evi hizmetleri bütün bunlar emin olun siyaseten yaptığımız işler değil. Yürekten gönülden yaptığımız işler.  Biz inanıyoruz ki; ‘İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır’ düsturunun gereği olarak en çok kimin desteğe ihtiyacı varsa ona yardımcı olmaktır.  

‘Belediye Olarak Sizlerin Emrinizdeyiz’ Belediye başkanlığı görevine geldiğimizde Artvin’de bir çalışma yapmıştık. Merkez Köylerimizle birlikte 129 yatalak hastamız vardı. Engelsiz insanların yaşamaya zorlandığı bu zor coğrafyada bir desteğimiz olsun. Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzle anlaşma yaparak bir adet engelli aracımızı tahsis aldık. Sizlerin hizmetine sunduk. Ne zaman isterseniz 153’den bize ulaşarak emrinizdedir. Sizlerden istirhamım ne olur evlerinize haps olmayın çağırın gelelim. Her şeyi çözmeye belki gücümüz yetmeyebilir ama imkanımız varken de bunu değerlendirelim istiyoruz. 

Desteklerinize ve Dualarınıza ihtiyacımız var Göreve geldiğimizden bu yana sizlere özel bu dördüncü buluşmamız. Bundan önce hatırlayınız Kafkasör de ve Artvin Sofrası sosyal tesislerimizde bir araya gelmiştik şimdide Yaza veda piknik şölenimizi normalde Kafkasör tesislerimizde yapacaktık ama biliyorsunuz Atatepe Sosyal tesislerimizi yeni hizmete açtık ve istedik ki bu güzellikleri sizlerde yerinde görün. Bu mekanlar sizlerin ve her zaman desteklerinizi dualarınızı bekliyoruz. Katılımlarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizler bu şehrin bereketi, benim dua teknem ve kardeşlerimsiniz.

‘Biz kocaman bir aileyiz’ Bu programı sizlere mahalle muhtarlarımızla, Engelsiz yaşam merkezimiz, Hanımlar Lokalimiz ve Benim Kocaman Bir Ailem Var projesiyle bizlere destek olan AK Parti Kadın Kolları Başkanımızla, Belediye personelimizle birlikte hazırladık.  Eşim Hacer hanıma özel teşekkür ediyorum. Bütün bu çalışmaları benim ulaşamadığım yerlere o gidiyor. Allah razı olsun. Dualarınızla desteklerinizle güzel bir Artvin olacak.

‘Atatepe’ye Teleferikle Geleceksiniz’ Sizleri günün birinde buraya sizi teleferikle getireceğiz. Bunu yazın bir yere. Üniversiteden köprübaşına oradan da Efkar tepesinin oraya 16 Ekim’de Teleferiğimizin ihalesi yapılıyor ve Allah nasip ederse bu dönem bitiriyoruz. İkinci etap olarak da Efkar tepesinden Atatepe’ye teleferik hayalim var. Üçüncü etap olarak da Atatepe’den Kafkasör’e Kafkasör’den de Kayak Merkezine teleferikle ulaşım sağlayacağız. Konuşmaların ardından katılımcılar müzik eşliğinde doyasıya eğlenirken temiz hava ve manzaranın tadını çıkardılar. Program Dünyanın En Büyük Atatürk heykeli önünde çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.