Çiğ Köfteci Ömer Usta, bir bayisini, genç girişimci Onur Özer aracılığıyla Artvin’e açtı. Çiğ köfte lezzetinin büyük isimlerinden biri olan Ömer Usta ülke genelinde yaygın olan çiğ köfte lezzetini Artvin halkıyla buluşturdu.

Genç girişimci Onur Özer, tarafından ilimize kazandırılan çiğ köftenin meşhur ismi  Ömer Usta Artvin bayisiyle hizmet verecek. Çarşı Mahallesi Sabit Osman Avcı Hürriyet Caddesi gözde apartmanında giriş katında faaliyetlerini sürdürecek olan işletmenin açılışı görkemli bir şekilde yapıldı.

Açılışa CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, CHP İl Başkanı Ali Yücel Kurt, Belediye Başkan Yardımcısı Zafer İnce, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Demirhan Elçin, CHP Merkez İlçe Başkanı İlyas Şahin, CHP Gençlik Kolları Başkanı Anıl Öztürk ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan işletme sahibi Onur Özer, Ömer Usta lezzetini Artvin halkıyla buluşturmak istediklerini ifade ederek.  Kaliteli hizmetle anlayışıyla yola çıktıklarını belirtti.  

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan ise,  “Genç girişimci arkadaşımızı yapmış olduğu bu teşebbüsten dolayı öncelikle tebrik ediyorum. Çiğ köfte geleneksel tattır. İlimize bu kültür yerleşmeye başladı. Kendisini kutluyorum ve bol kazançlar diliyorum dedi.

Daha sonra işletmenin açılış kurdelesi CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, CHP İl Başkanı Ali Yücel Kurt, Belediye Başkan Yardımcısı Zafer İnce, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Demirhan Elçin, CHP Merkez İlçe Başkanı İlyas Şahin, CHP Gençlik Kolları Başkanı Anıl Öztürk tarafından kesilerek işletmenin açışı yapıldı.