Artvin Amatör Futbol Ligi temsilcilerimizden Artvin Çoruhspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da kadrosunu güçlendirmeye çalışıyor. Transfer çalışmalarını sürdüren Artvin ÇoruhSpor Kulübü bir yabancı futbolcu transfer etti. Forvet hattını güçlendirmek için Nijerya’dan transfer edilen Rafi ile sözleşme imzalayan Artvin Çoruhspor bal ligi hedefi doğrultusunda önemli bir transfere imza atmış oldu.

İmza töreninde kısa bir açıklama yapan Artvin Çoruh Spor Kulüp Başkanı Murat Yılmaz, bal ligi hedefi doğrultusunda sezon öncesi çalışmaları yürüttüklerini belirterek, takımın eksik mevkilerine transferler yaparak takımı güçlendirmeye çalıştıklarını söyledi. Bu kapsamda Nijerya’dan bir transfer gerçekleştirdiklerini ifade eden Murat Yılmaz, “Forvet hattını Nijerya’dan transferimiz Rafi ile çok daha güçlendirdik. Bu yıl bal ligi hedefimize hızlı bir şekilde ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

Murat Yılmaz: Hedef Şampiyonluk

Artvin Çoruh Spor Kulüp Başkanı Murat Yılmaz yaptığı açıklamada hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti. Yeni sezon öncesi hazırlık çalışmaları ve transferlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Murat Yılmaz açıklamalarında; “Yeni sezon 15 Ekim’de başlıyor. Veteranlar ligi ile birlikte başlıyor. 27 Eylül’de kura çekimi var. Takımımız yeni sezonun hazırlıklarını bir aydır sürdürüyor. Yeni Mahalle Şehir Stadında hazırlıklarımız Teknik Direktörümüz İrfan Köklü, Yardımcı Antrenörler Sezgin Uluköy, Uğur Sarıçam önderliğinde sürüyor. Güzel bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Bu yıl hedefimiz şampiyonluk. Bu yüzden hiçbir fedakarlıktan kaçmıyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde güçlü bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Son olarak umut ve gelecek vadeden bir genç transferde bulunduk. Nijerya’dan aldığımız Rafi’yi burada deneyeceğiz. Beğenilir ise daha büyük kulüplere gideceğini düşündüğümüz bir transfer oldu.Nijerya U17 Milli Takımı’nda oynamış bir futbolcu. Büyük ümitlerimiz var kendisi ile ilgili olarak. Bir yandan hazırlık çalışmalarımız sürerken diğer yandan da transfer çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız şampiyonluk. Artvin Merkez’e Bal Ligi heyecanı yaşatmak en büyük arzumuz. Taraftarlarımızın desteği ile bu yıl şampiyon olacağımıza ve bal ligine kalacağımıza yürekten inanıyoruz” şeklinde konuştu.