20 yıldır solunum cihazıyla yaşayan İsminaz Yılmaz, solunum cihazının eskidiğini ve her an iflas edebileceğini ve nefessiz kalacağını belirterek yardım talep etti. Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin eşi Hacer Kocatepe anlamlı bir kampanya başlattı.

Hacer Kocatepe deEngelli vatandaş İsminaz Yılmaz’ın bu derdine deva olabilmek içinArtvinli hayırseverler vasıtasıyla bir miktar para topladı. Bu arada bir hayırsever İsminaz Yılmaz’ı hayallerine kavuşturdu. Fakat yedek bir cihaza da ihtiyaç duyan Yılmaz’a Hacer Kocatepe başlattığı kampanya sonucu bir cihaz daha alarak Yılmaz ailesini bir kez daha sevindirdi.

Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan ve Artvin Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi Müdiresi Asuman Soydanve Yardımcısı Mihriban Kaya İsminaz Yılmaz’a yeni alınan solunum cihazını teslim etmek için Yılmaz’ı evinde ziyaret ettiler.

Yazan burada yapmış olduğu konuşmasında,“Belediye Başkanımızın eşi Hacer Kocatepe, Artvin’de hayırseverlerden para toplayarak ve bu cihazı getirttirdi. Sizde bu cihazın bir yenisi daha varmış fakat bu cihazdan bir tane de yedekte olması lazım. Çünkü  biri bozulursa diğerini hemen kullanmanız gerekiyor. Allah razı olsun ki organize etmiş Hacer Hanım. Ayrıca, Hacer Hanımın il dışında olması sebebiyle bizde bu cihazı size teslim etmeye geldik. İnşallah işinize yarar. Bu cihazı almamızda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Özer Ailesi Emeği Geçen Herkese Teşekkür Etti

Artvin’de 20 yıldır yatağa mahkum olan ve solunum cihazıyla yaşamaya devam eden engelli vatandaş İsminaz Yılmaz kendileri için çaba gösteren ve Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin eşi Hacer Kocatepe’nin başlatmış olduğu yardım kampanyasında emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür etti.

İsminaz Yılmaz’ın eşi Özer Yılmaz da yaptığı açıklamada, “Eşim İsminaz Yılmaz’ın solunum cihazına bağımlı olduğundan dolayı ve yedek cihazımızın olmadığından dolayı elimizdeki cihazımızın arızalı olduğunu bakıma ihtiyaç olduğunu bundan dolayı Allah razı olsun belediye başkanımızın eşi Hacer Kocatepe  bir yardım kampanyası başlatmıştı. Vatandaşlarımızdan belirli bir miktar para topladıklarını o anlık yeterli olmadığını, o aradaki birikim aşamasında bir başka hayırseveri vatandaşımız da kendi tek başına cihazı almış ve bize de cihazı hediye etti. Fakat Hacer Hanım ve yardımda bulunan hayırsever de ikinci bir cihaz için canla başla para toplayarak yeni cihaza bizleri kavuşturdular. Allah herkesten razı olsun, herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.