Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve eşi Hacer Kocatepe  Çarşı Mahallesi Şehit Dursun Acar Caddesinde faaliyete giren Zümra Bay-Bayan İç Giyim ve Kozmetik dükkanın açılışını yaptı.

Açılışa Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, eşi Hacer Kocatepe, İşletme sahibi Aynur Efendioğlu, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe açılışta yaptığı konuşmada Artvin’de iki buçuk yıl içerisinde 265’ci iş yerinin açılışını yaptıklarını söyleyerek 2016 Yılının son iş yerini açmış olduklarını söyledi.  

Kocatepe,” İnşallah 2017 yılında daha çok ticari alanların istihdamın olduğu bir Artvin yaşarız. Zor geçen bir 2016 yılı oldu bu zor şartlarda bile Artvin’de hiç ayağımızı gazdan çekmeden karlı havada daha hızlı gitmek gibi bir çalışma içerisindeydik.  

Hanım kardeşlerimize hizmet verecek bu prestij mekan. Böyle mekânlar arttıkça şehrimize gelen gidenlere daha çok hizmet verecek ticaret canlandıkça şehrimiz özlediğimiz beklediğimiz butik turizm kenti Artvin olacak. Bereketli hayır dualarla açıyoruz. Rabbim evvela helal kazanç ve mutluluk içerisinde harcamayı nasip eylesin. İşletme sahibimize tekrardan hayırlı uğurlu olsun bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.

Kurdeleyi Belediye Başkanın eşi Hacer Kocatepe ile birlikte kesen İşletme sahibi Aynur Efendioğlu, Zümra Bay-Bayan iç Giyim ve Kozmetik ürünlerinin yer aldığı iş yeri olduğunu belirterek Artvin halkına hizmet vereceğini söyledi.