Artvin Belediyesi, mahalle temsilcileri ile vatandaşların 153 Beyaz Masa ve 0541 2123711 WhatsApp numarasına gönderdiği talepleri sorumlu birimler ile paylaşılarak anında müdahale edilip çözüme kavuşturuluyor. Ekip Biz uygulamasıyla çalışmalar hakkında bilgi akışı sağlanıyor.

153 Beyaz Masa ve 0541 2123711 WhatsApp hattına gelen bilgiler doğrultusunda Artvin Belediyesi Temizlik işleri ekipleri Sanayi sitesinden başlanarak şehir merkezi dâhil olmak üzere ana yol kenarları, mesire alanlarının yanı sıra eski Müftülük karşısındaki çocuk parkının da temizlik çalışmaları gerçekleştirildi. Çarşı giriş yoluna dökülen taşların temizlenmesi de tamamlanarak sorun giderildi. 

Katravan yolu ve deresi tuzlama çalışmaları yapılarak olası buzlama ve ulaşımı etkileyecek aksaklıklar giderilerek yol ulaşıma uygun hale getirildi. 

Çalışmaları Ekip Biz WhatsApp uygulamasından yakından takip eden Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Belediye ekiplerinin günlük rutin çalışmalarının dışında gerek mahalle sorumluları gerekse vatandaşlardan 153 Beyaz Masa ve 0541 2123711 WhatsApp hatlarına gelen şikâyet ve önerilen anında işleme alınıp yetkili birimlerce gerekli çalışmaların yapıldığını söyledi. Başkan Kocatepe, “biz bütün imkânlarımızla güzel şehrimize hizmet etmek için çalışıyoruz. Ekiplerimiz büyük bir titizlikle çalışmalarını yapıyorlar ancak bazen atladıkları konularda oluyor. Burada devreye, kurduğumuz mahalle temsilcileri ve vatandaşların talepleriyle aksaklıkları Ekip Biz uygulamamızla giderip sorunları çözüyoruz. Uyguladığımız Ekip Biz uygulamasıyla her alanı kontrol etme ve çalışmaları an ve an takip edip neticelendirme imkânı buluyoruz” dedi.