Eczane Ayça 1 şubat 2016 Pazartesi günü itibarıyla Artvin’de hizmet vermeye başladı.Halkevi Caddesi Gazi Ortaokulu karşısında  hizmete açılan Eczane Ayça’yı tebrik ve ziyaret edenler başarı diledi. Eczacı Nursal Bülbül ve  Meral Bülbül’ün kızları olan Ayça Bülbül, Eczacılık Fakültesi’ni bitirince  ailesiyle birlikte, onayını alarak  mesleğini Artvin’de yapmaya karar verdi. Ve ailesinin desteği ile  bir eczane açtı.

BU İŞYERİNİN AÇILMASINDA BÜYÜK DESTEĞİNİ GÖRDÜĞÜM AİLEME TEŞEKKÜR EDİYORUM - Eczane Ayça, sade bir açılış ile Artvin halkın hizmetine sunulmuş oldu.   Okulunu bitirdikten sonra genç yaşta iş hayatına atılan Ayça Bülbül, ACZANE AYÇA’nın açılmasında büyük desteğini gördüğü başta babası Eczacı Nursal Bülbül ve annesi meral Bülbül olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Eczacı Ayça Bülbül; “Babamın eczacı olması, annemin emekli sağlık personeli olması, benim mesleğimi seçmemde büyük rol oynadı. Babam gibi ben de eczacılık okuyarak eczacı oldum. Artvin’e yeni bir eczane kazandırdık. Eczane Ayça’nın açılmasında büyük desteklerini gördüğüm. Başta babam, annem, ağabeyim ve tüm emeği geçenlere en içten teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

KIZIMIZ AYÇA OKULUNU BİTİRDİĞİNDE ECZANE AÇMA FİKRİMİZ VE SÖZÜMÜZ VARDI - Kızları Ayça’nin Eczacılık fakültesi’ni bitirdikten sonra  adına eczane açma fikirlerinin önceden var olduğunu belirten  baba Eczacı Nursal Bülbül ve anne  emekli başhemşire Meral Bülbül; “Kızımız Ayça Eczacılık Fakültesini kazandığında bitirdiğinde kızımızın kendisine ait bir eczane açma fikrimiz ve sözümüz vardı. 

Ayça başarıyla okulunu bitirdi. Bizim gururumuz oldu. Sözümüzü tuttuk ve “Eczane Ayça” Artvin’de yeni bir eczane olarak Artvin halkına “Merhaba” dedi. Şatafatlı açılış yapmadık. Çünkü her gün  şehit haberleri geliyor,  acımız var,  her gün yeni bir üzüntü yaşıyoruz. Onun için kurdeleli açılışı uygun görmedik. Sade abartısız bir açılışı tercih ettik.

1 Şubat 2016 tarihi itibarıyla Eczane Ayça artık iş hayatına başlamış oldu. Kızımıza, Artvin’e hayırlı uğurlu olsun. İşyeri açmak bir yere kadar önemlidir. Ama asıl önemli olan süreklilik ve başarılı bir şekilde bu işi sürdürebilmek, yaşatabilmek ve yapabilmektir. Ayça’nın işini çok iyi yapacağından şüphemiz yok. O bizim gururumuz.” İfadelerine yer verdiler.

Eczane Ayça’nın ilk gününde aile dostları ve Artvin halkı genç girişimci Ayça Bülbül ve ailesini  tebrik ederken, bir çok dostları ise çiçek gönderdi. Eczane Ayça, gelen çok sayıda çiçeklerle adeta çiçekçi görünümü kazandı. Artvin Post olarak Eczane Ayça’ya, ve Bülbül ailesine hayırlı uğurlu olsun diyor,  başarılar diliyoruz.